0751.063.053

0751 063 053
office@tractari-iasi.ro

Când este indicat să apelezi la serviciile companiei noastre de tractări auto?

În primul rând, atunci când ati suferit un accident rutier trebuie sa apelati la serviciile noastre de tractare pentru ca mașina să fie dusă în cel mai apropiat service, dar acest lucru numai după ce organele abilitate au ajuns la locul accidentului și au făcut constatările necesare.

In al doilea rand, atunci când mașina are o defecțiune veche sau spontană și nu mai vrea să pornească. Serviciile de tractări auto sunt necesare și în situația în care conducătorul auto vrea să își ducă mașina la programul RABLA, atunci când nu mai poate fi pornită și când este necesară intervenția unui specialist pentru ca autovehiculul să fie dus din punctul A în punctul B în siguranță.

Conducătorii auto care circulă cu asigurarea și ITP-ul expirat sau cu numere neînregistrate riscă  amenzi foarte mari și repercusiuni legale nedorite. De aceea, este bine că aceștia să apeleze la serviciile de transport auto pe platformă pentru a evita aceste probleme legale.

Autoturismele a căror cutie de viteze este blocată, care au defecțiuni majore din care a rezultat lipsa de mobilitate a acestora sunt duse la destinație folosind serviciul de tractări auto.

Anvelopele se pot sparge. Presiunea scăzută, un obiect pe șosea etc. toate pot cauza spargerea cauciucurilor.

În concluzie, serviciile de remorcări auto sunt ideale în orice situație, nu doar în cazul unui accident sau defecțiuni.
Programul non-stop, rapiditatea și seriozitatea sunt principalele atuuri ale companiei noastre la care se adaugă, în mod evident, prețuri transparente și fixe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *